måndag 16 augusti 2010

Glutenfritt och mjölkfritt

God kväll!
Jag har mina brorsbarn här på besök, de sover över i två nätter. Ena killen har glutenintollerans och diabetes, medans mina barn har mjölkintollerans, repektive lactosintollerans!! En liten utmaning när det gäller maten med andra ord...!!
 Idag blev det pytt i panna med stekt ägg till lunch och till middag blev det klassiska köttbullar med potatis, rivna morötter och hemlagad "gräddsås".
Såsen gjorde jag på köttbuljong, havregrädde, lite soja, salt och peppar, samt maizenaredning. Vill man så går det.. eller hur!? =)

bilder lånade från google.

Nu ska jag koppla av i soffan en stund innan jag säger nattinatti!

Kram Mia

1 kommentar:

  1. Oj, vilken utmaning! Havregrädde tycker jag funkar alldeles utmärkt, använder den själv ibland.

    SvaraRadera