söndag 27 december 2009

Snart är det över...=)


Nu är helgerna snart till ända, och då väntar ett nytt år. För min del blir det en nystart, till ett smalare, sundare jag. Inga pekpinne-fasoner eller extremt strikt... för då håller det inte så länge. Måste bara helt enkelt ta mig tid att sätta min kropp i rörelse lite mer.. saknar att träna, men i min vardag finns det inte plats för mer aktiviteter. Jag ska må bra och orka vara glad också, eller hur!?

Så jag kör lite GI med minimalt med kolhydrater tror jag och ser hur det kan funka denna gången. under senaste tiden har jag nästan frossat i kolhydrater, även i form av socker. Vad vågen säger just nu skiter jag i! ;) Det kan jag kolla sen... jag vet ju mycket väl att den visar mer än vad jag tänkt. :)

Till och börja med tänkte jag försöka pressa in en promenad lite regelbundet, gärna 3 gånger i veckan. Nya walking-skor är inhandlade..! =) Sen tänkte jag sno killarnas Nintendo Wii och köra Wii fit igen. En träningscykel framför TVn hade varit skönt!
När jag gymmade förr körde jag jämt spinning och step, det var favoriterna och är fortfarande.

Jag ser fram emot en ny fräsch start! Ett nytt år!


Kram Mia


1 kommentar:

  1. Det låter som du har en bra strategi inför det nya året :)Samma sorts mat som jag kör, ungefär. Promenader är det bästa, kroppen mår så fint av det.
    Lycka till och Gott Nytt.

    SvaraRadera